Casco Machinerieën

Een schip in de vaart staat aan vele denkbare risico's bloot, zoals aanvaring, stranding, brand, zinken, motorschade en nog veel meer. Onze cascoverzekering geeft dekking voor deze en meer schades aan het schip zelf en toegebrachte schade aan het schip van een derde partij of toegebrachte schade aan fixed and floating objects. Tevens heeft u dekking wanneer een derde partij schade aan uw schip toebrengt.

Wij kunnen alle type schepen verzekeren; of het nu een bulkcarrier, containerschip, multi-purposeschip, tanker, OSV of een jacht betreft...wij gaan in de markt op zoek naar de beste dekking. 

Onze cascoverzekering sluiten wij bij first-class verzekeraars. Gedekte schade wordt dan altijd uitbetaald en tevens wordt aan de verwachtingen van de hypotheekbanken voldaan dat men is verzekerd bij solvabele verzekeraars. Wij bieden scherpe premies en eigen risico's en sluiten de verzekering op basis van passende condities. Mocht er onverhoopt schade zijn, dan zullen wij ervoor zorgdragen dat dit zo snel mogelijk wordt afgehandeld.

Naast deze cascoverzekering bieden wij ook de bijbehorende Molest- en Increased Value verzekeringen aan. Waar en wanneer nodig kunnen wij tevens voor u een Kidnap & Ransom verzorgen.

Voor meer info of direct contact, klik hier