Nieuws

 
img_2797.jpg

Atlantic Titan

Op 15 juni 2018 is the fishing trawler "Atlantic Titan'  bij de Halong Shipyard in Vietnam tewatergelaten. Het is een uniek design en haar Canadese eigenaar is dan ook zeer trots op zijn nieuwe schip. 

 
arklow_cape.jpg

NB 425 'Arklow Cape" tewatergelaten

Vandaag, 21 oktober 2016, is BN 425 van Scheepwerf Ferus Smit succesvol tewatergelaten. Het schip heeft de naam 'Arklow Cape' gekregen. Het is een 2e in een serie van 10 die bij de werf gebouwd gaan worden.

 
computer-keyboard-1188763-640x480.jpg

Cyberrisk verzekering

Zoals iedereen inmiddels weet, is het per 1 januari 2016 verplicht om een datalek te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Hoe men dit moet melden en wat precies onder een datalek wordt verstaan, vindt u op de site van de Autoriteit Persoonsgegevens

Wanneer u het slachtoffer bent van een vorm van cyber criminaliteit, kunt u de financiele gevolgen daarvan opvangen met een cyberrisk verzekering. Zo'n verzekering dekt bijvoorbeeld de juridische kosten, kosten voor het herstellen van de schade en kosten van communicatie met de verschillende partijen. Er zijn diverse aanbieders van deze verzekering, zoals o.a.  Chubb, AIG, HDI en Hiscox. 

Mocht u geïnteresseerd zijn en wilt u meer informatie over dit onderwerp, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. 

 
nordana_star.jpg

BN 418 tewatergelaten bij Ferus Smit

Op vrijdag 3 juli is bouwnummer 418 gedoopt en  tewatergelaten bij Scheepswerf Ferus Smit te Leer. Het is het tweede schip in een serie van zes voor Symphony Shipping en ze heeft de naam NORDANA STAR gekregen. Het schip is 123 meter lang en 17 meter breed en is gebouwd op basis van het Ecobox-design van Ferus Smit. Dit ontwerp wordt gekaraktiriseerd door zeer goede ecologische en economische prestaties.